Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de chocolate sin harina
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 60 g de mantequilla
- 3 huevos
- 4 claras de huevo
- 85 g de azúcar
Mousse de chocolate
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 400 g de nata (35% de grasa) bien fría
- 60 g de leche
- 2 yemas de huevo
- 35 g de azúcar
Crema de vainilla
- 480 g de nata (35% de grasa) bien fría
- 130 g de leche
- 60 g de azúcar
- 3 yemas de huevo
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 20 g de maicena
- 2 ½ hojas de gelatina
Glaseado de chocolate
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 140 g de agua
- 180 g de azúcar
- 60 g de cacao puro en polvo
- 8 hojas de gelatina (16 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1342 kJ / 321 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de chocolate (Criadas y señoras)
1h 45 min
Cheesecake de natillas y merengue
1h 30min
Canutillos de crema
3 Std.
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Cremadillos
3u. 50min
Milhojas con crema pastelera y nata
1 Std.
Tarta bombón de avellanas
7h
Cañas de nata
30 min
Cheesecake de chocolate con merengue
3 Std. 35 Min
Pie de chocolate y merengue
10h
Bomba de chocolate
4 Std.
Brazo de gitano
3 Std.