Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho de chocolate sin harina
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 60 g de mantequilla
- 3 huevos
- 4 claras de huevo
- 85 g de azúcar
Mousse de chocolate
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 400 g de nata (35% de grasa) bien fría
- 60 g de leche
- 2 yemas de huevo
- 35 g de azúcar
Crema de vainilla
- 480 g de nata (35% de grasa) bien fría
- 130 g de leche
- 60 g de azúcar
- 3 yemas de huevo
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 20 g de maicena
- 2 ½ hojas de gelatina
Glaseado de chocolate
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 140 g de agua
- 180 g de azúcar
- 60 g de cacao puro en polvo
- 8 hojas de gelatina (16 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1342 kJ / 321 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 22.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavaroises de chocolate con menta
2h 15min
Postre cuatro capas
4h 10min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4h 50min
Carbayones
1h 25min
Tarta de primavera
10óra
Carolinas
50 min
Tarta Dobos
2h 40min
Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos
17u.
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 godz. 30 min
Canutillos de crema
3h
Cañas de nata
30 min
Tejas de almendra
12h 50 min