Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almíbar
- 160 g de agua
- 40 g de ron
- 100 g de azúcar
Bizcocho de caramelo
- 50 g de caramelos duros de azúcar y mantequilla
- 100 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 6 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 150 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
Bizcocho de chocolate
- 35 g de harina de repostería
- 15 g de cacao puro en polvo
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 2 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 50 g de azúcar
- 2 yemas de huevo
Relleno y decoración
- 175 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos
- 60 g de leche
- 60 g de azúcar glas (y algo más para espolvorear)
- 200 g de dulce de leche
- 450 g de fondant (pasta de azúcar) (400 g blanco y 50 g de cualquier otro color)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1817 kJ / 435 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 69.12 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 0.32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Red velvet cake
5 Std.
Blueberry cupcakes
1h 45min
Ganache de chocolate blanco
1h 5 min.
Frosting de chocolate y mantequilla
10 Min
Tarta conejito
1 Std. 25 Min
Tarta Dobos
2 Std. 40 Min
Casita de Navidad
6h
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3 Std. 30 Min
Tarta para celebraciones
7h
Tarta de merengue y fresas
1 Std. 10 Min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Bizcocho triple de chocolate
2 Std. 20 Min