Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de queso mascarpone
- 100 g de mermelada de albaricoque
- 18 tartaletas pequeñas de pasta brisa o de hojaldre
- 2 claras de huevo
- 100 g de agua
- 240 g de azúcar
- 2 yemas de huevo
- 2 hojas de gelatina (hidratadas 5 minutos en agua fría)
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 542 kJ / 130 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Bollos de mantequilla de Bilbao
5hod.
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Petisús (éclairs)
1h 50min
Napolitanas de crema
4 Std. 45 Min
Carbayones
1h 25min
Canutillos de crema
3hod.
Crema pastelera
10min
Milhojas con crema pastelera y nata
1h
Herraduras de mazapán
1h
Cubiletes (Asturias)
1h 50min
Bomba de chocolate
4hod.
Tarta San Marcos
4hod.