Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crispedduzzi
- 500 g di latte intero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
Ripieno
- 400 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 150 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- zucchero a velo q.b. per spolverizzare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 912 kJ / 218 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzoni fritti napoletani
2 Std. 30 Min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Pizza del pastore
5h
Danubio dolce al cioccolato
6h
Pescestocco alla messinese
30 Min
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Calzone
2 Std. 50 Min
Lievito madre disidratato
24h 10min
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Cullurielli cosentini
4h 30min
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Pizzette fritte
1h 55min