Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 50 g di ricotta
- 500 g di farina di semola
- 10 g di sale
- 10 acciughe sotto sale, lavate e asciugate, a pezzi
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 12.9 g
- Tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Sfinci siciliane
2u. 30min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1h 30min
Tetù
1 Std. 50 Min
Cassatelle pasquali
2 Std. 50 Min
Piccoli coni siciliani
1h 45 min
Arancini di riso
3h 5min
Cassata gelato
11u. 20min
Brioches siciliane
3h 15 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 Std. 5 Min
Panelle
1 Std. 25 Min
Iris siciliani
4h 10min