Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 50 g di ricotta
- 500 g di farina di semola
- 10 g di sale
- 10 acciughe sotto sale, lavate e asciugate, a pezzi
- olio di arachidi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 12.9 g
- Tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Sfinciuni
3u. 30min
Cuddure con le uova
2h
Ravioli dolci fritti
1h
Cassatelle pasquali
2u. 50min
Ravioli di ricotta
1sa 35 dk
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Crêpes ai funghi
1u. 50min
Pane siciliano
2u. 45min
Panelle
1h 25 min
Brioches siciliane
3 Std. 15 Min
Brioche col tuppo
3u. 30min
Sfinci siciliane
2h 30 min