Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 5 g di lievito di birra fresco
- 50 g di acqua
- 50 g di olio di semi di mais
- 100 g di Marsala
- 500 g di farina tipo 00
- 25 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- 2 uova
Ripieno
- 150 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 500 g di ricotta, preferibilmente di pecora, scolata dal siero
- 100 g di gocce di cioccolato fondente
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 627 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 22.4 g
- Tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Brioche col tuppo
3h 30min
Cartocci e viennesi siciliani
3hod. 15min
Ravioli di ricotta
1 Std. 35 Min
Brioches siciliane
3hod. 15min
Ravioli dolci fritti
1 Std.
Granita di mandorle e caffè con panna
6h 20min
Sfinci siciliane
2h 30min
Iris siciliani
4h 10min
Granita di mandorle
10 min
Tetù
1 Std. 50 Min
Rame di Napoli
3h