
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 40 g di acqua
- 10 g di Marsala
- 2 uova
- 80 g di zucchero
- 80 g di burro morbido
- 380 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 stecca di vaniglia i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 250 g di ricotta fresca scolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 100 g di cioccolato al latte in scaglie o gocce
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 295 kcal / 1234 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cartocci e viennesi siciliani
3hod. 15min
Ravioli dolci fritti
1hod.
Sfinci siciliane
2hod. 30min
Tetù
1hod. 50min
Granita di mandorle e caffè con panna
6hod. 20min
Nuvolette di ricotta
50min
Iris siciliani
4hod. 10min
Funghi champignon ripieni
1hod. 5min
Brioche col tuppo
3hod. 30min
Panelle
1hod. 25min
Pane siciliano
2hod. 45min
Rosticceria siciliana
2hod.