Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 40 g di acqua
- 10 g di Marsala
- 2 uova
- 80 g di zucchero
- 80 g di burro morbido
- 380 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 250 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 50 g di zucchero
- 100 g di cioccolato al latte, in scaglie o gocce
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piccoli coni siciliani
1 godz. 45 min
Piccole cassatine al forno
2 godz.
Cassatelle pasquali
2 Std. 50 Min
Champignon ripieni al forno
1h
Iris siciliani
4h 10 min
Sfinci siciliani salati
3h 30 min
Cartocci e viennesi siciliani
3 godz. 15 min
Pane siciliano
2 Std. 45 Min
Panelle
1h 25min
Brioches siciliane
3 godz. 15 min
Brioche col tuppo
3h 30 min
Sfinci siciliane
2 godz. 30 min