Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di farina per torte
- 30 g di zucchero
- 40 g di strutto
- 80 g di Marsala secco
- 1 pizzico di sale
- 300 - 400 g di olio per frittura
Ripieno
- 150 g di zucchero
- 3 - 4 pezzi di scorza d'arancia
- 500 g di ricotta
- 100 g di gocce di cioccolato fondente
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 980 kJ / 234 kcal
- Protein
- 5.18 g
- Sacharidy
- 25.28 g
- Tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 1.26 g
Alternativní recepty
Cannolo scomposto
3h
Piccoli coni siciliani
1 Std. 45 Min
Cassata gelato
11 Std. 20 Min
Éclair all'arancia
7 Std.
Mattonelle con crema di ricotta
8h 50min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Chiacchiere
1u. 35min
Sfinci siciliane
2 godz. 30 min
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5 min
Torrone alle mandorle
3 godz. 20 min
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Cannolo siciliano scomposto
30 min