Pastel vasco (Gateau basque)

Pastel vasco (Gateau basque)

4.5 42 rating
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 10min.
12 raciones

Suroviny

Crema de relleno
  • 750 g de leche
  • 4 - 6 tiras de piel de naranja
  • 4 - 6 tiras de piel de limón
  • 1 palo de canela
  • 3 huevos
  • 50 g de maicena
  • 150 g de azúcar
Masa
  • 330 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
  • 50 g de almendra molida
  • 1 huevo
  • 150 g de azúcar glas
  • 180 g de mantequilla congelada en trozos pequeños (y un poco más para untar el molde)
Montaje y horneado
  • 1 huevo batido

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 66.1 mg
Protein 9.2 g
Kalorie 1762 kJ / 422 kcal
Tuk 20.1 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 51 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...