
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema de relleno
- 750 g de leche
- 4 - 6 tiras de piel de naranja
- 4 - 6 tiras de piel de limón
- 1 palo de canela
- 3 huevos
- 50 g de maicena
- 150 g de azúcar
Masa
- 330 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 50 g de almendra molida
- 1 huevo
- 150 g de azúcar glas
- 180 g de mantequilla congelada en trozos pequeños (y un poco más para untar el molde)
Montaje y horneado
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 422 kcal / 1762 kJ
- Protein
- 9.2 g
- Tuk
- 20.1 g
- Sacharidy
- 51 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 66.1 mg
Alternativní recepty
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2hod.
Carolinas
50min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4hod. 10min
Empanada de raxo
2hod. 30min
Tejas de almendra
12hod. 50min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1hod.
Goxua (País Vasco)
1hod. 35min
Canutillos de crema
3hod.
Talos con chistorra a la sidra
1hod.
Quesada pasiega
45min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5hod.
Bizcocho cuatro cuartos
1hod. 40min