Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di mozzarella fresca, sgocciolata
- 50 g di pane bianco in cassetta
- 30 - 40 g di latte
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 spicchio di aglio
- 400 g di carne trita di manzo
- 1 uovo
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 3 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Sacharidy
- 12.9 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 86.3 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35min
Bocconcini di maiale al latte
50min
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min
Polpette alla mortadella
40min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 godz.
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min