Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di mozzarella fresca, sgocciolata
- 50 g di pane bianco in cassetta
- 30 - 40 g di latte
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 spicchio di aglio
- 400 g di carne trita di manzo
- 1 uovo
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di passata di pomodoro
- 3 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 34.6 g
- Sacharidy
- 12.9 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 86.3 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20min
Polpettone in crumble fragrante
1h
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Bocconcini di maiale al latte
50min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Polpette alla mortadella
40min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Medaglioni di vitello ai funghi
45min
Involtini di prosciutto
35min
Polpette con patate al forno piccanti
1h