
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 克 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約5公分)
- 10 克 油
- 10 克 薑 切片
- 30 克 乾香菇 泡發備用
- 800 克 水
- 20 克 米酒
- 10 克 紅棗 泡發備用
- 150 克 雪白菇 (約1包),去除根部,剝散
- 150 克 鴻喜菇 (約1包),去除根部,剝散
- 1 茶匙 鹽
- 5 克 枸杞 泡發備用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 294 kcal / 1233 kJ
- Protein
- 26.3 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 10.3 g
- Vláknina
- 4.5 g