Zařízení & příslušenství
茄香牛尾湯
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 25min.
4 人份
Suroviny
-
油20 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)180 克
-
蕃茄 去皮,切塊(約2公分)350 克
-
去皮牛尾 先以熱水川燙去血水500 克
-
水1000 克
-
玉米筍 切斜段(約3公分)100 克
-
鹽1 茶匙
-
九層塔10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.9 g
Kalorie
3927.2 kJ /
939.5 kcal
Tuk
94 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
13.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
養生有鈣念
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan