
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 油
- 180 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 350 克 蕃茄 ,去皮,切塊(約2公分)
- 500 克 去皮牛尾 ,先以熱水川燙去血水
- 1000 克 水
- 100 克 玉米筍 ,切斜段(約3公分)
- 1 茶匙 鹽
- 10 克 九層塔
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 939.5 kcal / 3927.2 kJ
- Protein
- 11.9 g
- Tuk
- 94 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Vláknina
- 3 g