茄香牛尾湯

茄香牛尾湯

4.6 20 rating
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 25min.
4 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    180 克
  • 蕃茄 去皮,切塊(約2公分)
    350 克
  • 去皮牛尾 先以熱水川燙去血水
    500 克
  • 1000 克
  • 玉米筍 切斜段(約3公分)
    100 克
  • 1 茶匙
  • 九層塔
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11.9 g
Kalorie 3927.2 kJ / 939.5 kcal
Tuk 94 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 13.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...