Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou

Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou

4.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce

Suroviny

  • 100 gramů olivového oleje
  • 50 gramů balzamikového octa
  • 50 gramů javorového sirupu
    50 gramů medu, tekutého
  • ¾ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 400 gramů čerstvých filetů pstruha, bez kůže, vykostěných
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • 1 polévková lžíce citrónové šťávy
  • 4 snítky čerstvého kopru
  • 1200 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený
  • 200 gramů bulguru
  • 300 gramů baby karotky

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 25.8 g
Kalorie 2720.4 kJ / 652.8 kcal
Tuk 38.8 g
Vláknina 3.8 g
Sacharidy 52.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...