Kompatibilní verze
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů olivového oleje
- 50 gramů balzamikového octa
- 50 gramů javorového sirupu
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 400 gramů čerstvých filetů pstruha, bez kůže, vykostěných
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 4 snítky čerstvého kopru
- 1200 gramů vody
- 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 200 gramů bulguru
- 300 gramů baby karotky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2720.4 kJ / 652.8 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 52.5 g
- Tuk
- 38.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 min
Pstruh se zelenou čočkou
35 min
Brambory na středozemní způsob
2h 30min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 min
Losos se zeleninou a kuskusem
40 min
Losos se špenátem a divokou rýží
1h 15min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35 min
Losos s bramborovou kaší
55 min