Zařízení & příslušenství
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů olivového oleje
-
50 gramů balzamikového octa
-
50 gramů medu, tekutého50 gramů javorového sirupu
-
¾ čajové lžičky soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
400 gramů čerstvých filetů pstruha, bez kůže, vykostěných
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
4 snítky čerstvého kopru
-
1200 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
200 gramů bulguru
-
300 gramů baby karotky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
25.8 g
Kalorie
2720.4 kJ /
652.8 kcal
Tuk
38.8 g
Vláknina
3.8 g
Sacharidy
52.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jarní menu II
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30min.
Treska s kroupotem
50min.
Treska na rajčatovém lůžku
55min.
Hovězí maso s rajčatovou omáčkou
50min.
Krůtí prso na brokolicových růžičkách s kuskusem
45min.
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1hod.
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25min.
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1hod. 5min.
Losos se špenátem a divokou rýží
1hod. 15min.
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min.
Kuřecí plátky s cuketou
50min.
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min.