Kompatibilní verze
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů olivového oleje
- 50 gramů balzamikového octa
- 50 gramů javorového sirupu
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 400 gramů čerstvých filetů pstruha, bez kůže, vykostěných
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 4 snítky čerstvého kopru
- 1200 gramů vody
- 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 200 gramů bulguru
- 300 gramů baby karotky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2720.4 kJ / 652.8 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 52.5 g
- Tuk
- 38.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborovo - zeleninové pyré
40 Min
Zelenobílé těstoviny
40 Min
Dušené králičí kousky
1 Std.
Květákové kari s limetkou a fazolemi
50 min
Citrónové kuře s chřestem
40 Min
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1 Std.
Losos s pórkem a bylinkami
35 min
Ryba po řecku
35 min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1 godz. 30 min
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20 Min
Losos se zeleninou a kuskusem
40 Min
Dušená mrkev
20 Min