
Zařízení & příslušenství
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
Příprava 20min
Celkový 50min
4 porce
Suroviny
-
olivového oleje100 gramů
-
balzamikového octa50 gramů
-
javorového sirupu50 gramů
-
soli¾ čajové lžičky
-
mletého černého pepře½ čajové lžičky
-
čerstvých filetů pstruha, bez kůže, vykostěných400 gramů
-
olivového oleje1 polévková lžíce
-
citrónové šťávy1 polévková lžíce
-
čerstvého kopru4 snítky
-
vody1200 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty1 vrchovatá čajová lžička
-
bulguru200 gramů
-
baby karotky300 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
652.8 kcal /
2720.4 kJ
Protein
25.8 g
Tuk
38.8 g
Sacharidy
52.5 g
Vláknina
3.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Jarní menu II
10 recept
Česká republika
Česká republika