Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
TM5 TM6

Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi

4.5 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 10 gramů neloupaných mandlí
  • 4 stonky čerstvé petržele, otrhané
  • 200 gramů bílého jogurtu, 1,5 % tuku
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajová lžička pepře mletého
  • 1 cibule (70 gramů), napůl
  • 300 gramů mrkve, na kousky
  • 1 čajová lžička sladké červené papriky
  • 250 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, bez kůže (1 cm kostky)
  • 500 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    nebo 1 kostka zeleninového bujónu
  • 100 gramů předvařené pšenice
  • 100 gramů bílého hroznového vína, bez jadérek

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2086 kJ / 498 kcal
Protein
43 g
Sacharidy
61 g
Tuk
7 g
Vláknina
10 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty