Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 orange non traitée
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'armagnac
- 250 g d'eau
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de raisins secs de Corinthe
-
70
g de graisse de canard, et un peu pour le moule
nebo 70 g de beurre doux, et un peu pour le moule - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1472.6 kJ / 350.9 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 59.6 g
- Tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Tarte au melon et muscat de Rivesaltes
2 Std.
Bûchettes à la vanille et kumquats confits
50 Min
Raifort au coing
Žádné hodnocení
Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)
3h 45min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Baba au rhum
3hod.
Le merveilleux
3u. 40min
Mini savarins aux pêches
35min
Bûche chocolat, orange et gingembre
13 Std. 20 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Petits babas rapides à la grenadine
30min
Douillon aux poires
1 Std. 15 Min