
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 orange non traitée
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'armagnac
- 250 g d'eau
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de raisins secs de Corinthe
-
70
g de graisse de canard et un peu pour le moule
nebo 70 g de beurre doux et un peu pour le moule - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 350.9 kcal / 1472.6 kJ
- Protein
- 3.4 g
- Tuk
- 10.1 g
- Sacharidy
- 59.6 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Cake aux fruits confits
4hod.
Petits flans pâtissiers
1hod. 15min
Petits gâteaux moelleux aux pêches comme un baba
1hod. 25min
Pudding banane-raisin sans sucre ajouté
1hod.
Flan brésilien aux œufs
1hod. 5min
Baba au rhum
3hod.
Baba à la noix de coco
2hod.
Agneau au citron
1hod. 10min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12hod.
Crème caramel, noix de coco et banane
5hod.
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1hod. 20min
Flan individuel à la vanille
50min