Tourtière aux pruneaux

Tourtière aux pruneaux

3.3 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
8 parts

Suroviny

  • 1 orange non traitée
  • 150 g de sucre en poudre
  • 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
  • 40 g d'armagnac
  • 250 g d'eau
  • 250 g de pruneaux dénoyautés
  • 50 g de raisins secs de Corinthe
  • 70 g de graisse de canard et un peu pour le moule
    70 g de beurre doux, et un peu pour le moule
  • 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 3.4 g
Kalorie 1472.6 kJ / 350.9 kcal
Tuk 10.1 g
Vláknina 3.4 g
Sacharidy 59.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...