Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 orange non traitée
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'armagnac
- 250 g d'eau
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de raisins secs de Corinthe
-
70
g de graisse de canard, et un peu pour le moule
nebo 70 g de beurre doux, et un peu pour le moule - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1472.6 kJ / 350.9 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 59.6 g
- Tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Tuiles à la rose
1h
Petits flans pâtissiers
1h 15min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3h 30 min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
Puddings au quinoa et coulis de framboises
2 godz.
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Biscuits à la goyave
1h 20 min
Cake aux fruits confits
4h
Parfait chocolat et thé fleuri
3h 55 min.
Gâteau de crêpes à l'orange
8 Std. 10 Min
Tarte express aux fraises
50min
Gâteau super pomme
55 min