Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 orange non traitée
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 40 g d'armagnac
- 250 g d'eau
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 50 g de raisins secs de Corinthe
-
70
g de graisse de canard, et un peu pour le moule
nebo 70 g de beurre doux, et un peu pour le moule - 10 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1472.6 kJ / 350.9 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 59.6 g
- Tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Crème anglaise à l'orange
1h
Flan à la farine de châtaigne
12 godz. 50 min
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1h 20min
Pudding vapeur
1h
Beignets aux pommes
1h 20min
Flan pâtissier aux prunes
2h 5min
Beignets d'huîtres au thym
35min
Cake aux fruits de mer et poireaux
1h 15min
Gâteau en verrine
40min
Cannelloni de crêpe à l'orange
45min
Tarte aux pruneaux
13 godz. 30 min
Gâteau de semoule à l'orange
6h 45min