Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La gelée au maury
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de vin rouge, type maury
- 20 g de chocolat noir amer
Le biscuit aux noix
- 85 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 75 g de cerneaux de noix
- 2 œufs
- 10 g de beurre doux
- 2 blancs d'œufs
Le foie gras
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g env.)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de vin rouge, type maury
- 10 g de liqueur de café
- 1 c. à café de cacao en poudre
- ½ c. à café de café instantané
- 600 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1167.4 kJ / 282.1 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 24.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30 min
Bûche chocolat-orange au cœur chocolat-noisette
13h
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 godz. 45 min
Dessert meringué comme un mojito
9h
Baba au rhum
3h
Foie gras de canard
72 godz.
Choux au tarama
1 godz. 45 min
Choux façon tiramisu
1 Std. 50 Min
Eclairs au foie gras
3h 15min
Pâte à chou
2h