Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La gelée au maury
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de vin rouge, type maury
- 20 g de chocolat noir amer
Le biscuit aux noix
- 85 g de sucre en poudre
- 20 g de fécule de maïs
- 75 g de cerneaux de noix
- 2 œufs
- 10 g de beurre doux
- 2 blancs d'œufs
Le foie gras
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g env.)
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g de vin rouge, type maury
- 10 g de liqueur de café
- 1 c. à café de cacao en poudre
- ½ c. à café de café instantané
- 600 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1167.4 kJ / 282.1 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 24.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Pâte à chou
2 Std.
Bûche de la mer
13h
Merveilleux citron-framboise et copeaux de chocolat blanc
15 godz.
Terrine en mousse de fruits
4 godz. 30 min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4h 15min
Eclairs au foie gras
3h 15min
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50 min
Pavés chocolat écume de menthe
3h
Guirlande givrée à la mirabelle
2 Std.
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Royal à la mousse de cassis
8 Std. 30 Min