Confiture de vin aux épices

Confiture de vin aux épices

3.8 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 12hod.
2 bocaux

Suroviny

  • 370 g de vin blanc bourgogne ou beaujolais de préférence
    370 g de vin rouge
  • 2 bâtons de cannelle
  • 2 étoiles de badiane
  • 4 clous de girofle
  • 500 g de sucre à confiture

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bocal

Protein 0.1 g
Kalorie 4521 kJ / 1062 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 252 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...