Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de crème liquide entière
- 35 g de sucre en poudre
- 15 g de sirop de menthe
- 85 g de chocolat noir 70% de cacao, coupé en carrés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1988 kJ / 477 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Pannacotta à la coco et à la grenade
4ωρ. 15 λεπτ.
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Crème à la pâte de speculoos
2 godz. 40 min
Mousse de yaourt au citron
3 godz. 20 min
Mousse de kiwi
2 godz. 15 min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min
Pannacotta au coulis de mangue
4ωρ. 15 λεπτ.
Crème au lait de coco
15min
Crème au praliné
2h 20min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min