
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de crème liquide entière
- 35 g de sucre en poudre
- 15 g de sirop de menthe
- 85 g de chocolat noir 70% de cacao coupé en carrés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 477 kcal / 1988 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 28 g
Alternativní recepty
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1hod. 50min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1hod. 30min
Œufs au lait aux Carambar
1hod. 30min
Minipannacottas à la pistache
6hod. 20min
Crème à la pâte de speculoos
2hod. 40min
Crème au lait de coco
15min
Délice au Carambar
2hod. 30min
Iles flottantes aux carambars
1hod. 20min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3hod. 20min
Crémeux de Carambar
2hod. 30min
Crème au praliné
2hod. 20min
Pannacotta aux 3 chocolats
2hod. 30min