Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de crème liquide entière
- 35 g de sucre en poudre
- 15 g de sirop de menthe
- 85 g de chocolat noir 70% de cacao, coupé en carrés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1988 kJ / 477 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Mousse de kiwi
2h 15min
Mousse au chocolat magique
15 Min
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 Min
Mousse de yaourt au citron
3h 20min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40 min
Crème au lait de coco
15 Min
Délice au Carambar
2h 30min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 Std. 30 Min
Iles flottantes aux carambars
1h 20 min
Crémeux de Carambar
2h 30min