Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de crème liquide entière
- 35 g de sucre en poudre
- 15 g de sirop de menthe
- 85 g de chocolat noir 70% de cacao, coupé en carrés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1988 kJ / 477 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Iles flottantes aux carambars
1h 20 min
Entremets ananas aux petits-beurre
3h 15 min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Gratin de clémentine
30min
Crème au praliné
2h 20min
Parfait glacé au chocolat
12h 20min
Délice au Carambar
2h 30 min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Mousse de yaourt au citron
3h 20min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Crémeux de Carambar
2h 30 min