
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
6
jarních cibulek na kousky (3cm)
nebo 60 gramů šalotky napůl - 2 - 3 snítky plocholisté petrželky pouze lístky, plus najemno nákrajená na ozdobu
- 300 gramů rybích filetů z bílé ryby, na kousky (2-3 cm)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 180 gramů rýže arborio
-
160
gramů verjusu
nebo 160 gramů suchého bílého vína -
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 400 gramů vody
- ½ citrónu pouze kůra, nastrouhaná bez bílé dužiny
- 1 - 2 špetky mořské soli podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře podle chuti
- 2 - 3 čajové lžičky másla podle chuti (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 886 kcal / 3723 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 44.7 g
- Sacharidy
- 75.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomazánka z lilku
45min
Tabouleh s boby
50min
Hovězí na tamarindu s rýží
1hod.
Indické placky paratha s květákem
1hod.
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1hod. 10min
Čočková pěna
2hod. 35min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min
Indický čočkový dahl
30min
Dal makhani
13hod. 20min
Gnocchi s lososem a hráškem
20min
Kuřecí Pad Thai
20min