Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
6
jarních cibulek, na kousky (3cm)
nebo 60 gramů šalotky, napůl - 2 - 3 snítky plocholisté petrželky, pouze lístky, plus najemno nákrajená na ozdobu
- 300 gramů rybích filetů z bílé ryby, na kousky (2-3 cm)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 180 gramů rýže arborio
-
160
gramů verjusu
nebo 160 gramů suchého bílého vína -
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 400 gramů vody
- ½ citrónu, pouze kůra, nastrouhaná bez bílé dužiny
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 2 - 3 čajové lžičky másla, podle chuti (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3723 kJ / 886 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 75.6 g
- Tuk
- 44.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hedvábné brokolicové pyré
30min
Koláč s mletým masem a zeleninou
1 Std. 30 Min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2h
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2 Std. 40 Min
Puding v páře s malinovým džemem
55min
Mrkvové pyré s olivovým olejem
35 Min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
1 godz. 5 min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Ravioli s cuketovou omáčkou
35 Min