Zařízení & příslušenství
Citrónové rizoto s bílou rybou
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
60 gramů šalotky, napůl6 jarních cibulek na kousky (3cm)
-
2 - 3 snítky plocholisté petrželky pouze lístky, plus najemno nákrajená na ozdobu
-
300 gramů rybích filetů z bílé ryby, na kousky (2-3 cm)
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
180 gramů rýže arborio
-
160 gramů suchého bílého vína160 gramů verjusu
-
1 kostka zeleninového bujónu1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
400 gramů vody
-
½ citrónu pouze kůra, nastrouhaná bez bílé dužiny
-
1 - 2 špetky mořské soli podle chuti
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře podle chuti
-
2 - 3 čajové lžičky másla (volitelně) podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
37 g
Kalorie
3723 kJ /
886 kcal
Tuk
44.7 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
75.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ty a já
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40min.
Chléb s kuřecí kari náplní
2hod. 45min.
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min.
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min.
Cuketovo-mátový salát
10min.
Kuřecí rolky s jablky, batáty a kari omáčkou
1hod. 25min.
Pomerančový dort s tropickým ovocem
2hod. 40min.
Lososové rizoto s fenyklem
25min.
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1hod. 15min.
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50min.
Masové kuličky s fetou
35min.
Rizoto s dýní a taleggiem
45min.