Citrónové rizoto s bílou rybou

Citrónové rizoto s bílou rybou

2.5 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 porce

Suroviny

  • 6 jarních cibulek na kousky (3cm)
    60 gramů šalotky, napůl
  • 2 - 3 snítky plocholisté petrželky pouze lístky, plus najemno nákrajená na ozdobu
  • 300 gramů rybích filetů z bílé ryby, na kousky (2-3 cm)
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 180 gramů rýže arborio
  • 160 gramů verjusu
    160 gramů suchého bílého vína
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu
  • 400 gramů vody
  • ½ citrónu pouze kůra, nastrouhaná bez bílé dužiny
  • 1 - 2 špetky mořské soli podle chuti
  • 1 - 2 špetky mletého černého pepře podle chuti
  • 2 - 3 čajové lžičky másla (volitelně) podle chuti

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 886 kcal / 3723 kJ
Protein 37 g
Tuk 44.7 g
Sacharidy 75.6 g
Vláknina 1.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...