Citrónové rizoto s bílou rybou
TM5 TM6

Citrónové rizoto s bílou rybou

3.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 6 jarních cibulek, na kousky (3cm)
    nebo 60 gramů šalotky, napůl
  • 2 - 3 snítky plocholisté petrželky, pouze lístky, plus najemno nákrajená na ozdobu
  • 300 gramů rybích filetů z bílé ryby, na kousky (2-3 cm)
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 180 gramů rýže arborio
  • 160 gramů verjusu
    nebo 160 gramů suchého bílého vína
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    nebo 1 kostka zeleninového bujónu
  • 400 gramů vody
  • ½ citrónu, pouze kůra, nastrouhaná bez bílé dužiny
  • 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
  • 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
  • 2 - 3 čajové lžičky másla, podle chuti (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
3723 kJ / 886 kcal
Protein
37 g
Sacharidy
75.6 g
Tuk
44.7 g
Vláknina
1.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty