Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
6
jarních cibulek, na kousky (3cm)
nebo 60 gramů šalotky, napůl - 2 - 3 snítky plocholisté petrželky, pouze lístky, plus najemno nákrajená na ozdobu
- 300 gramů rybích filetů z bílé ryby, na kousky (2-3 cm)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 180 gramů rýže arborio
-
160
gramů verjusu
nebo 160 gramů suchého bílého vína -
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu - 400 gramů vody
- ½ citrónu, pouze kůra, nastrouhaná bez bílé dužiny
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře, podle chuti
- 2 - 3 čajové lžičky másla, podle chuti (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3723 kJ / 886 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 75.6 g
- Tuk
- 44.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Čočkoví ptáčci na špagetovém lůžku
1u. 5min
Pesto s mákem a chilli
10 Min
Mini flan cake v páře
2h 40min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1u. 15min
Pagáče
1 godz. 35 min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min
Kuře s citrónovo-vinnou omáčkou
30min
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min
Guláš palermo s gnocchi
1 Std. 25 Min