
Zařízení & příslušenství
Citrónové rizoto s bílou rybou
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
6 jarních cibulek na kousky (3cm)
-
2 - 3 snítky plocholisté petrželky pouze lístky, plus najemno nákrajená na ozdobu
-
300 gramů rybích filetů z bílé ryby, na kousky (2-3 cm)
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
180 gramů rýže arborio
-
160 gramů verjusu
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
400 gramů vody
-
½ citrónu pouze kůra, nastrouhaná bez bílé dužiny
-
1 - 2 špetky mořské soli podle chuti
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře podle chuti
-
2 - 3 čajové lžičky másla (volitelně) podle chuti
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
886 kcal /
3723 kJ
Protein
37 g
Tuk
44.7 g
Sacharidy
75.6 g
Vláknina
1.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Ty a já
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Jemná treska s mascarpone
35min
Zelenobílé těstoviny
40min
Kroupoto s chřestem, baby mrkví a červenou řepou
1hod. 5min
Houbové rizoto
40min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min
Koláč s olivami a bylinkami
1hod. 30min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30min
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1hod. 20min
Banana bread s batáty
2hod.
Cuketové rizoto s krevetami
1hod. 15min