Dip z červené řepy
TM6 TM5

Dip z červené řepy

4.7 ( 15 hodnocení )

Suroviny

  • 20 gramů vody
  • 50 gramů datlí, bez pecek
  • 200 gramů vařené červené řepy na kousky
  • 1 - 2 stroužky česneku napůl
  • 70 gramů vlašských ořechů
  • ¾ čajové lžičky soli
  • 2 polévkové lžíce tahini
  • 2 čajové lžičky citrónové šťávy

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
81 kcal / 337 kJ
Protein
2 g
Tuk
6 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty