Dip z červené řepy

Dip z červené řepy

4.7 17 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
10 porcí

Suroviny

  • 20 gramů vody
  • 50 gramů datlí, bez pecek
  • 200 gramů vařené červené řepy na kousky
  • 1 - 2 stroužky česneku napůl
  • 70 gramů vlašských ořechů, na půlky
  • ¾ čajové lžičky soli
  • 2 polévkové lžíce tahini
  • 2 čajové lžičky citrónové šťávy

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 2 g
Kalorie 337 kJ / 81 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...