Zařízení & příslušenství
Dip z červené řepy
Příprava 10min.
Celkový 15min.
10 porcí
Suroviny
-
20 gramů vody
-
50 gramů datlí, bez pecek
-
200 gramů vařené červené řepy na kousky
-
1 - 2 stroužky česneku napůl
-
70 gramů vlašských ořechů, na půlky
-
¾ čajové lžičky soli
-
2 polévkové lžíce tahini
-
2 čajové lžičky citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2 g
Kalorie
337 kJ /
81 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Brainfood
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Žádné hodnocení
Falešná humrová pomazánka
15min.
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1hod. 30min.
Hummus s medvědím česnekem
15min.
Parmazánové krekry z mandlové dužiny
1hod. 20min.
Veganské sádlo
3hod. 15min.
Hummus z červené řepy
10min.
Pohankovo-datlové kuličky
24hod. 20min.
Cuketový bowl s tofu
40min.
Rukolové pesto
5min.
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30min.
Bezlepkový chléb života
1hod. 10min.