Dip z červené řepy
TM5 TM6

Dip z červené řepy

5.0 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 20 gramů vody
  • 50 gramů datlí, bez pecek
  • 200 gramů vařené červené řepy, na kousky
  • 1 - 2 stroužky česneku, napůl
  • 70 gramů vlašských ořechů
  • ¾ čajové lžičky soli
  • 2 polévkové lžíce tahini
  • 2 čajové lžičky citrónové šťávy

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
337 kJ / 81 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
6 g
Tuk
6 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 2 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty