Zařízení & příslušenství
Kapr v páře s koprovou zálivkou
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 5min.
2 porce
Suroviny
-
3 stroužky česneku
-
4 polévkové lžíce oleje
-
1 ½ čajové lžičky soli plus extra na osolení řepy
-
1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého kopru
-
150 gramů bílého jogurtu
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
2 filety kapra, s kůží nebo bez kůže nebo podkovy
-
400 gramů brambor na plátky
-
150 gramů červené řepy na plátky
-
350 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
51.2 g
Kalorie
3697 kJ /
883 kcal
Tuk
41.4 g
Vláknina
6.7 g
Sacharidy
72.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Fazolovo-okurkový salát s podmáslím a mátou
40min.
Snídaně s lososem a avokádem
20min.
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min.
Rajčata plněná pohankou
1hod.
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min.
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1hod. 15min.
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min.
Vejce na páře á la flamenca
25min.
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35min.
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1hod. 50min.
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min.
Žampióny plněné listovým špenátem
40min.