Zařízení & příslušenství
Kapr v páře s koprovou zálivkou
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 5min.
2 porce
Suroviny
-
3 stroužky česneku
-
4 polévkové lžíce oleje
-
1 ½ čajové lžičky soli plus extra na osolení řepy
-
1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého kopru
-
150 gramů bílého jogurtu
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
2 filety kapra, s kůží nebo bez kůže nebo podkovy
-
400 gramů brambor na plátky
-
150 gramů červené řepy na plátky
-
350 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
51.2 g
Kalorie
3697 kJ /
883 kcal
Tuk
41.4 g
Vláknina
6.7 g
Sacharidy
72.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Zelenobílé těstoviny
40min.
Polévka oranžová z dýně
35min.
Domácí ricotta
1hod. 15min.
Raw pohanková kaše
8hod. 20min.
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50min.
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1hod. 15min.
Hanácká trošková polévka
8hod. 55min.
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2hod. 10min.
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min.
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30min.
Jehněčí s cizrnou
1hod. 5min.
Kapr vařený v páře
55min.