Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 stroužky česneku
- 4 polévkové lžíce oleje
- 1 ½ čajové lžičky soli, plus extra na osolení řepy
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého kopru
- 150 gramů bílého jogurtu
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 2 filety kapra, s kůží nebo bez kůže nebo podkovy
- 400 gramů brambor, na plátky
- 150 gramů červené řepy, na plátky
- 350 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 3697 kJ / 883 kcal
- Protein
- 51.2 g
- Sacharidy
- 72.3 g
- Tuk
- 41.4 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kapr ve vinné páře
45 Min
Citrónový sorbet se zeleným čajem
6 Std. 15 Min
Cuketa s paprikovo masovou náplní, mrkvovou rýží a sýrovou omáčkou
1 Std.
Smažené kosmatice - květy černého bezu
30 Min
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Žádné hodnocení
Polévka z mladých kopřiv
25min
Jehněčí s cizrnou
1h 5min
Kapr vařený v páře
55min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 Min
Rajčatová omáčka s masem (ragú)
1 Std. 30 Min
Pečená rýže s cuketou a sýrem
50 Min