Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Decorazione
- 20 g di burro a temperatura ambiente + q.b. per spennellare
- 1 albume
- 40 g di farina per torte
- 20 g di zucchero
- 6 gocce di colorante alimentare (2 gocce rosse, 2 nere, 1 blu e 1 gialla)
Pasta biscotto
- 3 uova medie
- 2 tuorli
- 100 g di zucchero
- 1 pizzico di lievito in polvere per dolci (volitelně)
- 70 g di farina per torte
- 30 g di fecola di patate
Crema al latte
- 250 g di latte intero
- 5 g di miele
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 35 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi), riposta in congelatore per 15 minuti prima dell'utilizzo
Terminare la preparazione
- 50 g di fragole fresche, lavate e a pezzetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 790 kJ / 189 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Glassa di zucchero
10min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Castagnole
1 Std. 20 Min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4h 15min
Rotolo alla frutta
1h 25min
Pasta biscotto
1h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.