Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 2 uova
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di farina tipo 00 +q.b.
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 30 g di capperi sott'aceto
- 60 g di olive denocciolate
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 100 g di pancetta coppata a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamburger impanato di tacchino e spinaci
35min
Cordon bleu
30min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Piadina romagnola
15min
Chizze al Parmigiano reggiano
1h 20min
Mezzelune agli spinaci con tacchino e mozzarella
2h
Crescia sfogliata urbinate
1hod. 30min
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45 min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1hod. 30min
Plumcake salato di primavera
1h
Pizzette di finta sfoglia
45min