Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 40 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
- 2 uova
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 200 g di farina tipo 00 +q.b.
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 30 g di capperi sott'aceto
- 60 g di olive denocciolate
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 100 g di pancetta coppata a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 14.6 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizzette di finta sfoglia
45min
Bocconcini di hamburger
2h 35 min
Frolle ricce al cacao (senza uova)
45min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Focaccia tramezzino
2h 5 min
Canapè al prosciutto Serrano
40 λεπτ.
Biscottini ad occhio di bue
1h 10min
Focaccine fantasia
2h 5 min
Fantasia di biscottini da tè
45min
Trancetti all'albicocca
1h 10min
Corona di pan di pizza
4 Std.
Biscotti girelle
2h 45min