Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di uvetta
- 1200 g di acqua salata
- 400 g di peperoni, a listarelle
- 75 - 100 g di capperi sott'aceto dissalati
- 300 g di riso Thaibonnet Parboiled (cottura 14 min.)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di cipolle a fettine sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1783 kJ / 426 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 86.1 g
- Tuk
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Caldo verde
35 min
Crema di lattuga e menta
35 min
Conserva di barbabietole in agrodolce
12 Std. 30 Min
Zuppa di grano con verdure
45 min
Insalata riccia con pere e Gorgonzola
50 Min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1 Std.
Insalata russa di barbabietole
1 Std. 10 Min
Soba fredda con daikon
Žádné hodnocení
Insalata di barbabietole e lenticchie
30 min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1 Std. 30 Min