
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di frutta secca mista (tipo mandorle, noci)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a metà
- 1300 g di pomodori maturi (Ø 5-6 cm) (vedere consigli)
- 100 g di funghi freschi (tipo champignon, orecchione)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
-
10 - 12
foglie di menta fresca
nebo 1 cucchiaino di menta secca tritata - 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline, + q.b. per guarnire
- 75 g di riso a chicco lungo
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco (circa ½ limone)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 392 kcal / 1644 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cous cous spinaci e uvetta
45min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4hod. 10min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1hod.
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1hod. 10min
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55min
Cremolata di ricotta e cannella
10min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1hod.
Granita di mandorle e caffè con panna
6hod. 20min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Tortini di quinoa
1hod.
Cous cous dell'orto
30min
Insalata di cous cous con melanzane e peperoni
35min