Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di frutta secca mista (tipo mandorle, noci)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla, a metà
- 1300 g di pomodori maturi (Ø 5-6 cm) (vedere consigli)
- 100 g di funghi freschi (tipo champignon, orecchione)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
-
10 - 12
foglie di menta fresca
nebo 1 cucchiaino di menta secca tritata - 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline, + q.b. per guarnire
- 75 g di riso a chicco lungo
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco (circa ½ limone)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1644 kJ / 392 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 min
Frittata di verdure
1 Std. 10 Min
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40min
Pasticcio di Biltong, funghi e feta
1 Std. 10 Min
Pilaf vegano
1 Std. 10 Min
Coniglio all'ananas e vaniglia
1h
Pomodori ripieni con formaggio di capra
55 Min
Taktouka (Insalata marocchina)
30 Min
Wraps di verdure lemongrass e lime
40min
Pollo speziato all'arancia con riso basmati all'uvetta
1 godz. 20 min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 godz. 40 min
Torta di zucchine
1 Std. 55 Min