Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di frutta secca mista (tipo mandorle, noci)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla, a metà
- 1300 g di pomodori maturi (Ø 5-6 cm) (vedere consigli)
- 100 g di funghi freschi (tipo champignon, orecchione)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
-
10 - 12
foglie di menta fresca
nebo 1 cucchiaino di menta secca tritata - 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline, + q.b. per guarnire
- 75 g di riso a chicco lungo
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco (circa ½ limone)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1644 kJ / 392 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1j 25 menit
Bon bon di frutta secca
1j
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25 min
Insalata di bieta e lenticchie con papaya e feta
25 min
Melanzane ripiene all'orientale
1j 20 menit
Tortini di quinoa
1j
Aceto aromatizzato alla menta
20 min
Ananas al cartoccio
1j
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1h 10 min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 menit
Insalata di lenticchie e menta
3h 55min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 min