Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di pistacchi salati sgusciati
- 15 g di mandorle pelate
- 4 bacche di ginepro
- 100 g di coppa a fette
- 8 fette di lonza di maiale
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3318 kJ / 793 kcal
- Protein
- 66.7 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 57.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di tacchino e champignon
45 min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35min
Girelle allo zafferano con pesce spada
8h
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20 min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 min
Involtini di pollo all'arancia
1h 30 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min