Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di pistacchi salati sgusciati
- 15 g di mandorle pelate
- 4 bacche di ginepro
- 100 g di coppa a fette
- 8 fette di lonza di maiale
- 1 scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3318 kJ / 793 kcal
- Protein
- 66.7 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 57.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1h 5min
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35min
Trota mimosa
35min
Pagnotta ripiena con crema ai formaggi
1 Std. 20 Min
Farro e filetto di maiale con glassa all'aceto balsamico
1 Std. 15 Min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Palline al prosciutto
1h 30min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Filetti di rombo in salsa di noci
2j 30 menit