Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di fave secche, ammollate per 5 ore in acqua
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 pezzo di peperoncino rosso piccante, a piacere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di olive nere denocciolate
- 200 g di polpa di zucca a cubetti
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 300 g di acqua
- 200 g di pane raffermo a pezzi
- fette di pane a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1176 kJ / 522 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 83.9 g
- Tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Favata sarda
1h
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1 Std. 30 Min
"Scafata" viterbese
1h 50min
Insalata di fave e tonno con melone e agrumi
1h
Tegamini fave e funghi
3 Std. 10 Min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 Min
Pancotto con cime di rape
40min
Zuppa di fave
50min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Fave in umido
1h