Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cibule (cca 240 gramů)
- 50 gramů másla
- 1000 gramů zeleninového vývaru
- 100 gramů brambor, oloupaných, na kousky
- 10 lístků máty
- 250 gramů mraženého zeleného hrášku
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 803 kJ / 192 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Špenátová polévka s vejci
35 min
Hráškový krém s bazalkou
20 min
Kukuřičná krémová polévka
25 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 min
Polníčková krémová polévka a brokolice s olivovou omáčkou
45 min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 min
Pórkový krém
40 min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30 min
Květáková polévka s krutony
30 min