Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cibule (cca 240 gramů)
- 50 gramů másla
- 1000 gramů zeleninového vývaru
- 100 gramů brambor, oloupaných, na kousky
- 10 lístků máty
- 250 gramů mraženého zeleného hrášku
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 803 kJ / 192 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žampiónová krémová polévka
20 min
Hráškový krém s bazalkou
20 min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30min
Hrachová krémová polévka
25 min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45min
Špenátové špecle se sýrem
20 min
Houbový Stroganoff
30min
Polévka oranžová z dýně
35 Min
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10 min
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1h
Polévka z bílých fazolí
35 Min
Studená okurková polévka
2h 15min