Chřestová polévka s rukolou a bazalkou

Chřestová polévka s rukolou a bazalkou

4.6 27 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
6 porcí

Suroviny

  • 130 gramů cibule napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 30 gramů másla
  • 500 gramů zeleného chřestu bez dřevnaté části a na koncích oloupaného, na kousky (3 cm)
  • 900 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky černého pepře, mletého
  • 1 čajová lžička cukru
  • 200 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
  • 40 gramů rukoly
  • 3 stonky bazalky, čerstvé pouze lístky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 10 g
Kalorie 734 kJ / 174 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...