Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
TM5 TM6

Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem

4.8 (26 hodnocení)

Suroviny

Mátový jogurt

  • 1 stroužek česneku
  • 200 gramů bílého jogurtu
  • 80 gramů nízkotučného tvarohu
  • ½ čajové lžičky citrónové šťávy
  • 1 - 1 ½ čajové lžičky sušené máty, podle chuti
  • ¼ čajové lžičky mletého kmínu
  • ½ čajové lžičky soli
  • 2 špetky mletého černého pepře

Kuřecí karbanátky

  • ½ čajové lžičky nastrouhané citrónové kůry
  • 40 gramů vlašských ořechů
  • 4 snítky čerstvé petržele, jen lístky
  • 120 gramů cibule, napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 500 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, na kostky (2 cm)
  • 80 gramů ovesných vloček
  • 1 vejce
  • 1 polévková lžíce estragonové hořčice
  • 1 čajová lžička sušené majoránky
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • řepkový olej, na smažení

Nutriční hodnoty
na 1 kus
Kalorie
282 kJ / 67 kcal
Protein
7 g
Sacharidy
3 g
Tuk
3 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty