Zařízení & příslušenství
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
Příprava 10min.
Celkový 12hod. 30min.
6 porcí
Suroviny
Marinované maso
-
1000 gramů hovězího masa na kousky, bez šlach a kostí, zadního (vcelku)
-
500 gramů červeného vína (nejlépe typu Barolo)
-
4 hřebíčky
-
60 gramů červené cibule
Dušené maso
-
100 gramů řapíkatého celeru na kousky (3 cm)
-
100 gramů mrkve na kostičky (2 cm)
-
100 gramů slaniny na kostičky (0.5 cm)
-
50 gramů šalotky na kousky
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
200 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
½ čajové lžičky mleté skořice
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
20 gramů másla
-
10 gramů hladké mouky
-
1500 gramů vody
-
1 polévková lžíce hrubé soli
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
Polenta
-
400 gramů kukuřičné mouky polenty
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
46.5 g
Kalorie
2722.8 kJ /
649.8 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
70.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kapustnica
1 Std. 15 Min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45 Min
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Keine Bewertungen
Teplý bramborový salát se slaninou
1 Std. 15 Min
Pečené papriky plněné masovou směsí
1 Std. 20 Min
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
50 Min
Lososová polévka s koprem
35 Min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 Min
Krůtí závitky
1 Std. 45 Min
Kuře s rajčatovo-cibulovou omáčkou
1 Std. 35 Min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2 Std.
Klasický maďarský guláš
1 Std. 45 Min