Marinované hovězí na červeném víně s polentou

Marinované hovězí na červeném víně s polentou

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 12hod. 30min.
6 porcí

Suroviny

Marinované maso
  • 1000 gramů hovězího masa na kousky, bez šlach a kostí, zadního (vcelku)
  • 500 gramů červeného vína (nejlépe typu Barolo)
  • 4 hřebíčky
  • 60 gramů červené cibule
Dušené maso
  • 100 gramů řapíkatého celeru na kousky (3 cm)
  • 100 gramů mrkve na kostičky (2 cm)
  • 100 gramů slaniny na kostičky (0.5 cm)
  • 50 gramů šalotky na kousky
  • 1 stroužek česneku
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 200 gramů drcených rajčat, konzervovaných
  • ½ čajové lžičky mleté skořice
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře černého, mletého
  • 20 gramů másla
  • 10 gramů hladké mouky
  • 1500 gramů vody
  • 1 polévková lžíce hrubé soli
  • 1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
Polenta
  • 400 gramů kukuřičné mouky polenty

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 649.8 kcal / 2722.8 kJ
Protein 46.5 g
Tuk 20 g
Sacharidy 70.8 g
Vláknina 4.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...