Zařízení & příslušenství
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
Příprava 10min.
Celkový 12hod. 30min.
6 porcí
Suroviny
Marinované maso
-
1000 gramů hovězího masa na kousky, bez šlach a kostí, zadního (vcelku)
-
500 gramů červeného vína (nejlépe typu Barolo)
-
4 hřebíčky
-
60 gramů červené cibule
Dušené maso
-
100 gramů řapíkatého celeru na kousky (3 cm)
-
100 gramů mrkve na kostičky (2 cm)
-
100 gramů slaniny na kostičky (0.5 cm)
-
50 gramů šalotky na kousky
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
200 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
½ čajové lžičky mleté skořice
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
20 gramů másla
-
10 gramů hladké mouky
-
1500 gramů vody
-
1 polévková lžíce hrubé soli
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
Polenta
-
400 gramů kukuřičné mouky polenty
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
46.5 g
Kalorie
2722.8 kJ /
649.8 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
70.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Králík po sicilsku
1 Std. 20 Min
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Keine Bewertungen
Bernské rösti (TM6)
Keine Bewertungen
Věnec z listového těsta s pečenou zeleninou
1 Std. 40 Min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1 Std. 15 Min
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35 Min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Keine Bewertungen
Vitello tonato
2 Std.
Králík v balíčku s tymiánem
1 Std. 30 Min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2 Std. 30 Min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1 Std. 30 Min
Jelení se šípkovou omáčkou
1 Std. 20 Min