
Zařízení & příslušenství
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
Příprava 10min.
Celkový 12hod. 30min.
6 porcí
Suroviny
Marinované maso
-
1000 gramů hovězího masa na kousky, bez šlach a kostí, zadního (vcelku)
-
500 gramů červeného vína (nejlépe typu Barolo)
-
4 hřebíčky
-
60 gramů červené cibule
Dušené maso
-
100 gramů řapíkatého celeru na kousky (3 cm)
-
100 gramů mrkve na kostičky (2 cm)
-
100 gramů slaniny na kostičky (0.5 cm)
-
50 gramů šalotky na kousky
-
1 stroužek česneku
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
200 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
½ čajové lžičky mleté skořice
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
20 gramů másla
-
10 gramů hladké mouky
-
1500 gramů vody
-
1 polévková lžíce hrubé soli
-
1 polévková lžíce extra panenského olivového oleje
Polenta
-
400 gramů kukuřičné mouky polenty
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
649.8 kcal /
2722.8 kJ
Protein
46.5 g
Tuk
20 g
Sacharidy
70.8 g
Vláknina
4.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15min
Galette s ratatouille
1hod. 30min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1hod. 5min
Mrkvové pesto
30min
Jehněčí klobása
3hod. 30min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Žádné hodnocení
Amarantová mouka
5min
Rajčatová polévka s krutony a špenátová omeleta se zeleninou
1hod. 5min
Zeleninový koláč
1hod. 10min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45min
Kuřecí chilli salát s citrusy
25min
Pohankové krekry s černuchou
1hod.