Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
nebo 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1881 kJ / 450 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 47.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Foie gras farci aux figues
24h
Lotte à la diepoise
40min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Gaspacho tomate-gambas
2 godz. 30 min
Bisque de crevettes à l'orange, bar aux herbes et purée de panais
1h 30min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Foie gras de canard
72 Std.
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Aïoli traditionnel
10min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min