Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
nebo 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1881 kJ / 450 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 47.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Risotto aux morilles
45min
Sauce périgourdine
35min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30min
Tapenade
10min
Risotto aux cèpes
30min
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35min
Pâté périgourdin
48h
Beurre d'anchois
1h 10min
Foie gras de canard
72 godz.
Aïoli traditionnel
10min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2j