Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
foie gras d'oie cru (400-500 g)
nebo 1 foie gras de canard cru (400-500 g) - 20 g de pineau des Charentes
- 5 g d'armagnac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 15 g de brisures de truffe noire
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1881 kJ / 450 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 47.5 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30min
Foie-gras mi-cuit
50h
Risotto aux cèpes
30min
Foie gras de canard
72h
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 godz. 30 min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45min
Foie gras farci aux figues
24h
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3 Std. 15 Min
Sauce rouille
10 Min
Ravioles sauce au foie gras
40min
Sauce périgourdine
35 Min