Foie gras d'oie à la truffe
TM5 TM6

Foie gras d'oie à la truffe

4.9 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 1 foie gras d'oie cru (400-500 g)
    nebo 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
  • 20 g de pineau des Charentes
  • 5 g d'armagnac
  • 2 c. à café de sel
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 15 g de brisures de truffe noire
  • 800 g d'eau
  • 300 - 400 g de glaçons

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1881 kJ / 450 kcal
Protein
4.7 g
Sacharidy
1 g
Tuk
47.5 g
Vláknina
0.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty