Foie gras d'oie à la truffe

Foie gras d'oie à la truffe

4.9 13 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 72hod.
6 portions

Suroviny

  • 1 foie gras d'oie cru (400-500 g)
    1 foie gras de canard cru, (400-500 g)
  • 20 g de pineau des Charentes
  • 5 g d'armagnac
  • 2 c. à café de sel
  • 2 pincées de piment d'Espelette
  • 15 g de brisures de truffe noire
  • 800 g d'eau
  • 300 - 400 g de glaçons

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 4.7 g
Kalorie 1881 kJ / 450 kcal
Tuk 47.5 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...