
Kompatibilní verze
Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de carotte coupée en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 12 huîtres creuses n°3
- 450 g de gros sel pour poser les huîtres
- 60 g de beurre
- 1 échalote (petite)
- 3 jaunes d'œufs
- 50 g de vin pétillant, type vouvray
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 135 kcal / 559 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 11.5 g
- Sacharidy
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto lotte et lard
50min
Foie gras de canard
72hod.
Lotte sauce vallée d’Auge
1hod. 40min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2hod. 40min
Bisque de homard au paprika
1hod. 20min
Sabayon au vouvray
15min
Pâté périgourdin
48hod.
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Langoustines sauce au whisky
1hod. 10min
Sauce américaine
55min
Sauce périgourdine
35min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min