Kompatibilní verze
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de carotte, coupée en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 12 huîtres creuses, n°3
- 450 g de gros sel, pour poser les huîtres
- 60 g de beurre
- 1 petite échalote
- 3 jaunes d'oeufs
- 50 g de Vouvray pétillant
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 559 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 11.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 Min
Sabayon au vouvray
15min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1 Std. 15 Min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45min
Lotte à l'andouille
1h 20min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Saumon gravlax
60h 30min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 Min
Foie gras de canard
72 Std.
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min