Kompatibilní verze
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de carotte, coupée en morceaux
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre, à ajuster en fonction des goûts
- 12 huîtres creuses, n°3
- 450 g de gros sel, pour poser les huîtres
- 60 g de beurre
- 1 petite échalote
- 3 jaunes d'oeufs
- 50 g de Vouvray pétillant
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 559 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 11.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
NOVEMBRE Blanquette de veau au chou-fleur - Eric Guérin
1h 30 min
Sauce gribiche
15min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2h 40min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45 min
Sabayon au vouvray
15min
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min
Foie gras de canard
72h
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 godz.