
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse de vanille
- 130 g de jaunes d'œufs (6 jaunes moyens)
- 95 g de sucre en poudre
-
30
g de Grand Marnier®
nebo 30 g de rhum - 30 g de jus d'orange
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 207 kcal / 864 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 25 g
Alternativní recepty
Sabayon classique
15min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Sabayon au vouvray
15min
Sabayon anisé
15min
Sabayon au citron
15min
Sabayon au cidre
15min
Crème brûlée à la violette
2hod. 15min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4hod. 30min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2hod.
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1hod.
Sabayon
15min