Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le zeste d'une orange non traitée
- 50 g de sucre en poudre, et 1 c. à soupe pour la cuisson
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 250 g de farine de maïs
- 10 g de beurre doux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 619 kJ / 148 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastis landais
2hod. 30min
Flan brésilien aux œufs
1h 5min
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1h
Garbure
1 godz. 10 min
Nonnettes au cassis
1 Std. 40 Min
Oreillettes
3u. 40min
Conchas
2 Std.
Piquillos à la morue
1h 30min
Estouffat toulousain
2 Std.
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Tourteau fromager
50 Min
Tourin à l'ail
25min