Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- le zeste d'une orange non traitée
- 50 g de sucre en poudre, et 1 c. à soupe pour la cuisson
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 250 g de farine de maïs
- 10 g de beurre doux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 619 kJ / 148 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Sacharidy
- 34.4 g
- Tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semoule au lait d'amande
2 godz. 15 min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17h
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45 min
Broyé du Poitou
1 Std. 15 Min
MARS - La crème et le gâteau espagnol de ma grand-mère - Richard Toix
1h 5min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1 Std. 15 Min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Paëlla valenciana
1h
Crème renversée au café
2h
Milla de potiron
1h 10min
Pastis landais
2h 30min