Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de lait demi-écrémé
- 5 jaunes d'œufs
- 155 g de sucre en poudre
- 3 c. à soupe d'amandes en poudre
- 3 gouttes d'arôme d'amande amère
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 100 g d'eau
- 300 g de raisin noir, égrainé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1426 kJ / 340 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 17.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
AVRIL - Riz au lait et caramel au chocolat - Nicolas Masse
2h
Verrines à l'orange
1h 15 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30min
Risotto safrané à la pêche
40min
Baba à la noix de coco
2h
Amandine à la cerise
2h
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Crème vanille aux fruits exotiques
2h 15min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Entremets chocolat noisette
2h 30 min
Crème anglaise à l'orange
1h