Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g di cipolla dorata in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 400 g di salsiccia di maiale, spellata e sbriciolata
- 250 g di polpa di zucca a dadini (1 cm circa)
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 60 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 130 g di ricotta fresca, scolata
- 2 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 22.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1u. 20min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1u.
Flan di funghi porcini
1u.
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Sformatini di verza e mortadella
1h 30 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Flan al salmone affumicato
45 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1u. 20min