
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g di cipolla dorata in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 400 g di salsiccia di maiale spellata e sbriciolata
- 250 g di polpa di zucca a dadini (1 cm circa)
- 2 foglie di salvia fresca lavate
- 60 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 130 g di ricotta fresca scolata
- 2 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 259 kcal / 1084 kJ
- Protein
- 11.4 g
- Tuk
- 22.7 g
- Sacharidy
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1hod. 20min
Sformatini al cotechino
30min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1hod. 10min
Mini soufflè ai formaggi e zucchine (senza glutine)
35min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Tortino di patate dal cuore morbido
1hod. 20min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1hod. 15min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50min