Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di lonza di maiale, in un unico pezzo
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 5 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di gambi di sedano a pezzi (2 cm)
- 200 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Marsala secco
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaio di salsa di senape
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1389 kJ / 332 kcal
- Protein
- 29.9 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 17.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roastbeef
55 Min
Spezzatino al Barolo
5h 40min
Lonza alla salvia
1 godz. 10 min
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Fesa di tacchino al curry
1h
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Roastbeef in salsa verde
40min
Brasato con salsa alle mele e brut
2hod. 30min