
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di lonza di maiale in un unico pezzo
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 5 foglie di salvia fresca lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di carote pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di gambi di sedano a pezzi (2 cm)
- 200 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Marsala secco
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaio di salsa di senape
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 332 kcal / 1389 kJ
- Protein
- 29.9 g
- Tuk
- 17.6 g
- Sacharidy
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lonza alla salvia
1hod. 10min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1hod.
Filetto di maialino con olive nere
1hod.
Salamelle con le verze
1hod. 5min
Fettine di lonza in crema di prugne
1hod. 20min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Fesa di tacchino al curry
1hod.
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1hod.
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Ossobuco alla milanese
1hod. 10min