Kompatibilní verze
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di funghi surgelati
- 75 g di speck a dadini
- 200 g di ricotta vaccina, scolata dal siero
- 100 g di provola affumicata a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 30.8 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 phút
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Torta salata tricolore
1h 20 phút
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3ωρ.
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min