Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 5 filetti di acciuga sott'olio
- 1 peperoncino secco piccante
- ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 230 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 180 g di acqua
- 16 fette di baguette (120 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1117 kJ / 267 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnudi toscani
40 Min
Schiacciata fiorentina
50min
Noccioline speziate
1 Std.
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40 Min
Crostini tonno e surimi
2h 10 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Tartine tonno e ceci
30 min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Pappa al pomodoro
35min
Pici all'aglione
1h 25 min