Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 5 filetti di acciuga sott'olio
- 1 peperoncino secco piccante
- ½ cucchiaino di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 230 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 180 g di acqua
- 16 fette di baguette (120 g circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1117 kJ / 267 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pappa al pomodoro
35min
Salsa ai capperi
10min
Salsa fagioli e feta
10min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Paté di funghi
1h 30min
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Crema spalmabile di funghi
35min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Tartine tonno e ceci
30min
Peposo toscano
1h 30min
Pici all'aglione
1h 25min