Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di ricotta vaccina, ben scolata dal siero
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 200 g di provola a pezzi (2 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipollotto a pezzi
- 1 spicchio di aglio, leggermente schiacciato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di melanzane a tocchetti (1 cm vedere consiglio)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di zucchine a tocchetti (1 cm)
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- 2 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
Terminare la preparazione
- 6 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1821 kJ / 435 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 34.5 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 Std. 30 Min
Focaccia alle melanzane
1h 50 min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1 Std.
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min