Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 320 g di baccelli di soia, freschi o surgelati
- 2 pizzichi di sale, possibilmente tipo Maldon
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 6.9 g
- Tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
Žádné hodnocení
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Carote e patate dolci al vapore
30min
Riso gamberi e verdure alla salsa di soia e zenzero
1h 10min
Asparagi con salsa tartara al quark
50min
Gin-Basil-Smash
10min
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15min
Ramen (vegan)
1h 50min
Brunch scandinavo (pane croccante, porridge, uova in camicia e gamberi)
1h 10min
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1u.
Gyoza
1u.