Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 500 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Olivenöl
- 5 EL frische Minze
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 10 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 20 - 30 g Butter, zum cremig rühren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 513 kJ / 123 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Wasabi-Eier mit Erbsenstampf
1h
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45min
Erbsen-Minz-Suppe
30min
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40min
Wurzelgemüse-Püree mit Rosmarin
45min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Möhrenpüree mit Olivenöl
35min
Erbsen-Minz-Püree
25 Min