Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Petersilienwurzeln, in Stücken (2 cm)
- 470 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 85 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter
- 10 g Salz
- 120 g Weißwein, trocken
- 100 g Gemüsefond
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 472 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 Min
Rehrücken mit Kirsch-Walnuss-Slaw
1 Std. 10 Min
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2h
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5 Std. 15 Min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 Std. 5 Min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40 Min
Erbsen-Minz-Püree
25 Min
Erbsen-Minz-Stampf
30 Min
Pastinakenpüree mit Lachs
30 Min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 Std.