Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Petersilienwurzeln, in Stücken (2 cm)
- 470 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 85 g Schalotten, halbiert
- 20 g Butter
- 10 g Salz
- 120 g Weißwein, trocken
- 100 g Gemüsefond
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 472 kJ / 113 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1h 5 min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Pastinakenpüree mit Lachs
30 Min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40 Min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50 Min
Gebeizte Forelle mit Kartoffel-Sellerie-Stampf
4 Std.
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 Min
Fleischbällchen mit Sellerie-Apfel-Püree und Cidersauce
1 Std. 10 Min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40 Min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1h