Kompatibilní verze
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Brot, in Stücken
- 1 ½ EL Öl zum Braten
- 50 g Schinkenspeck, gewürfelt
-
1
TL getrockneter Thymian
nebo 1 Stängel Thymian, abgezupft - 300 g Pastinaken, in Stücken (2 cm)
- 250 g Wasser
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 6 Jakobsmuscheln
- 30 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 Min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40min
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Topinamburpüree
40min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50min
Fenchel-Maroni Suppe
35 Min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35 Min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min