Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 450 g Erbsen, aus der Dose, abgetropft
- 100 g Wasser
- 50 g Sahne
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 TL gekörnte Brühe - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 Bund Minze, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Wasabi-Eier mit Erbsenstampf
1h
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1h 30min
Erbsen-Minz-Stampf
30min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min