
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Belugalinsen
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 5 Stängel frische Petersilie Blättchen abgezupft
-
5
Stängel frischer Koriander Blättchen abgezupft
nebo 5 Stängel frische Petersilie Blättchen agbezupft - 30 g rote Zwiebeln halbiert
- 40 g Olivenöl
- 40 g Weißweinessig
- 50 g Walnüsse, halbiert
- 1 TL Honig
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Granatapfel Kerne herausgelöst (ca. 100 g)
- 100 g Forellenfilets, geräuchert
- 100 g weiße Spargelstangen, gegart aus dem Glas, in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 263 kcal / 1101 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 18 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Linsensalat
45 phút
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Linsentatar mit Räucherforelle
45 phút
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 phút
Linsensalat mit Rhabarber und Roastbeef
45 phút
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 phút
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Linsensalat mit Putenbrust
1h 30 phút
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35 phút
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40 phút
Forelle mit Linsensalat
1h 15 phút
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 phút