Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Belugalinsen
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 5 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
-
5
Stängel frischer Koriander, Blättchen abgezupft
nebo 5 Stängel frische Petersilie, Blättchen agbezupft - 30 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 40 g Weißweinessig
- 50 g Walnüsse, halbiert
- 1 TL Honig
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Granatapfel, Kerne herausgelöst (ca. 100 g)
- 100 g Forellenfilets, geräuchert
- 100 g weiße Spargelstangen, gegart, aus dem Glas, in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1101 kJ / 263 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1 godz.
Papaya-Linsen-Salat
25min
Feldsalat mit Linsen
2h 15min
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1 godz.
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Forelle mit Linsensalat
1 godz. 15 min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Quinoa-Tabouleh
40min