Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 500 g Erdäpfel, mehlig, klein und mit Schale
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 Eidotter
- 3 EL Kartoffelstärke, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1004 kJ / 239 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 godz.
Prinzessinnenerdäpfel
1 godz. 20 min
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1h 40min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1 Std. 50 Min
Gebratene Polenta mit Letscho
55min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2hod. 30min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1 godz. 45 min
Falafel mit Tomatenrelish
9h
Nudelteig
1h
Schupfnudeln
2 godz.
Erdäpfelkroketten
3h 50min
Nockerl / Spätzle
20 dk