Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 500 g Erdäpfel, mehlig, klein und mit Schale
- 30 g Butter, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 Eidotter
- 3 EL Kartoffelstärke, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1004 kJ / 239 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 Std.
Nudelteig
1h
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1 Std. 50 Min
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1h 25min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45 min
Tiroler Schlutzkrapfen (vegan)
1 godz. 30 min
Schupfnudeln mit Salbeibröseln und Topfen
1h
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2 godz. 30 min
Prinzessinnenerdäpfel
1h 20 min
Nockerl / Spätzle
20 Min
Nudelteig ohne Ei
1h 35min
Erdäpfelknödel
1h 10 min