
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Wasser
- 500 g Erdäpfel, mehlig klein und mit Schale
- 30 g Butter in Stücken
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 1 Eidotter
- 3 EL Kartoffelstärke etwas mehr für die Arbeitsfläche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 239 kcal / 1004 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Nudelteig ohne Ei
1hod. 35min
Nudelteig
1hod.
Prinzessinnenerdäpfel
1hod. 20min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2hod.
Erdäpfel-Spinat-Krapfen
1hod. 25min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1hod. 50min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2hod. 30min
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
1hod.
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40min
Schupfnudeln
2hod.
Falafel mit Tomatenrelish
9hod.
Nockerl / Spätzle
20min