Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten
- 300 g Babyspinat, frisch
- 20 g Öl
- 120 g Ricotta
- 50 g Sahne
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- 4 Prisen Muskat
- 20 g Butter, weich
- 8 Eier, Zimmertemperatur
- ½ TL Fleur de Sel
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 750 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 824 kJ / 197 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlrabitaler mit pikantem Omelette
30 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6 godz. 15 min
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 Std. 10 Min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45 min
Erdbeer-Gazpacho
40 Min
Zitronenhälften mit Granita
5 Std.
Grüne Omelettes aus den Varoma® Förmchen
40 Min
Pochiertes Landei mit Blumenkohl
1 godz. 30 min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1h 45min
Meerrettich Cheescake mit Roter Bete
1 Std. 10 Min
Pfifferlings-Stullen
35 min