Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 400 g Äpfel, geachtelt
- 1 Stück Butter (4 cm)
- 1 EL Zucker
- ½ Tonkabohne, gerieben
- 5 Zweige Zitronenthymian
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 384 kJ / 92 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krokant
1h 30min
Zabaione mit Katzenzungen
1h
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20 min
Karamell-Pudding
1h
Marzipanapfel mit Vanilleschaum
1sa 35 dk
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
50 min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20 min
Sous-vide Apfel
1h 15 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Kaffee-Sabayon
10min
Zabaglione
15min
Crème-brûlée-Äpfel
45 min